Films

Details of the item << Previous   Next >>

 
   Wie die Löcher in den Käse kommen
   
   SRF0160
   SRF, Schweizer Radio und Fernsehen
   -
   -
   -
   1977
   -
   32
   Landwirtschaftlicher Informationsdienst LID
   Schweizer Radio und Fernsehen SRF
   -
   Landwirtschaft heute, 17.07.1977: Schweiz, o.O., TVZH: Film über wissenschaftliche Erkenntnisse der Käseherstellung und Käsereifung und Gespräch mit Christian Steffen
   -
   Archivbestand Landwirtschaftlicher Informationsdienst (AfA-Nr. 350)
   


 

 

ACCESS TO COPIES
2 items found
items per page

Wie die Löcher in den Käse kommen
Institution: Schweizer Radio und Fernsehen (SRF), Zürich
Digital, Physical or Online: Digital
Signature(s): -
Comment: -
Link: https://www.srf.ch/
Wie die Löcher in den Käse kommen
Institution: Schweizer Radio und Fernsehen (SRF), Zürich
Digital, Physical or Online: Online
Signature(s): -
Comment: -
Link: https://www.srf.ch/play/tv/redirect/detail/ca784134-0c19-4937-92b0-28e06c67654d

 

LANGUAGES
1 items found
items per page

Wie die Löcher in den Käse kommen
Languages: Swiss German

 

GEOGRAPHICAL FOCUS
1 items found
items per page

Wie die Löcher in den Käse kommen
Geofocus: Switzerland
Location: -,-

 

COUNTRIES OF PRODUCTION
1 items found
items per page

Wie die Löcher in den Käse kommen
Country of production: Switzerland

 

CONTRIBUTORS
2 items found
items per page

Wie die Löcher in den Käse kommen
Contributor: Häberli Rolf
Function: Moderation
Wie die Löcher in den Käse kommen
Contributor: Steffen Christian
Function: Auskunft

 

CATEGORIES
2 items found
items per page

Wie die Löcher in den Käse kommen
Category: Non-feature / documentary film (Authors film)
Wie die Löcher in den Käse kommen
Category: Commissioned film

 

PERFORMANCES
1 items found
items per page

Wie die Löcher in den Käse kommen
Performance: Television

 

KEYWORDS

No items found.




© The content of this website is partially protected by copyright and is provided for personal, private use only. For individual images, please contact the relevant institution.

Done!